Nyomtatás
2021. máj. 14., péntek 04:47

Felhívás - „Felelős állattartás elősegítése” pályázat Kiemelt

Igényfelmérő adatlap letöltése:

Tisztelt Kutyatulajdonosok / Macskatartók!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, Ebtartókat, Kutyatulajdonosokat, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter „Felelős állattartás elősegítése” címen pályázatot hirdetett.

A támogatás célja, hogy az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések lakosságának segítséget nyújtson a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására.

Csurgó Város Önkormányzata – amennyiben a lakosság részéről igény érkezik – szeretné benyújtani támogatási kérelmét a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Felelős állattartás elősegítése” című pályázatra annak érdekében, hogy a lakosság számára INGYENESEN biztosítsa a tulajdonukban lévő állatok (ebek, macskák) állatorvos által elvégzett ivartalanítását, veszettség elleni védőoltását és transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölését.

Felhívom a Tisztelt Ebtartók/Tulajdonosok figyelmét, hogy aki a pályázat keretében szeretne élni a lehetőséggel, úgy szíveskedjék

igényét 2021. június 7-ig

a mellékelt igényfelmérő adatlapot kitöltve, aláírva a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalhoz eljuttatni, személyesen a portán, postai úton vagy szkennelve e-mailben a hivatal@csurgo.hu email címre.

Tisztelt Ebtartók/Tulajdonosok! Kérem Önöket, mint felelős állattartókat, hogy minél többen éljenek a lehetőséggel.
Segítőkész együttműködésüket köszönöm!

Csurgó, 2021. május 12.

Fábián Anita sk.
jegyző

Megjelent: 2229 alkalommal