Nyomtatás
2018. október 03., szerda 07:47

Horvát-magyar sportnapot rendeztek a Nagyváthy János Középiskolában Kiemelt

A Kolping Nagyváthy János Szakgimnázium és Szakközépiskola 2018. október 02-án, kedden, sportnapot rendezett egy horvát magyar interregionális pályázat keretén belül. Az iskola igazgatónője, Vargáné Nagy Viola a következőképpen üdvözölte a megjelent vendégeket:

Kedves vendégeink, nagyváthys diákok! Szeretettel köszöntök mindenkit Csurgón abból az alkalomból, hogy a horvát-magyar interregionális pályázat keretén belül egy sportnapot rendezhettünk ma iskolánkban. Mint tudjátok, a tavalyi évben induló cserediák programok, eszközbeszerezések is ennek a pályázatnak a részeként jöttek létre. A cserediák kapcsolat révén megtapasztalhattuk a szakképzést, az iskola helyi rendszerét, barátságok kötődtek és betekintést nyerhettünk a közeli, ám másik országbeli diákok életébe. A mai napon minden résztvevő egyszerre van jelen, így tisztelettel köszöntöm a résztvevőket. Felsorakoztak előttünk a "kaproncai hegesztők", a "pitomacaai mezőgazdasági gépészek", Nagybajomból a "pék cukrász szakácsok", valamint a "kaproncai szinonima" csapat, Csurgóról a "hegesztők" és a "mezőgazdasági gépészek" képviselnek bennünket. A ma délelőtt lezajló versenyek, barátságos mérkőzések 2 ország szakmaképviselete között zajlanak. Jó versengést, kellemes időtöltést kívánunk!

A diákok nagyon izgatottan várták a versenyek kezdetét, egy kellemes, hangulatos napot tölthettek el együtt. A versenyek eredményei pedig a következőképpen alakultak.

CSOCSÓ:
I. Schnémann Adrián, Pap Dániel (Csurgó, Nagyváthy) II.Szabó Dániel, Hardi Péter
(Csurgó, Nagyváthy) III.Szabó Dániel, Ünnep Gergő (Csurgó, Nagyváthy).

DARTS:

I. DIRA MOJER (Kapronca) II. Schmidt Barnabás (Csurgó, Nagyváthy) III. Boncsek Róbert (Nagybajom, Kolping)

PING-PONG:

I. Ünnep Gergő (Csurgó, Nagyváthy) II. KARLO ARAGOVIC (Pitomaca) III. FRAN SIROKI (PITOMACA)

FOCI:

I. Csurgó - Hegesztők II. Nagybajom III. Pitomaca.

FZS

Megjelent: 632 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. november 12., hétfő 07:54