Nyomtatás
2019. november 27., szerda 09:35

Felhívás - tűzifa beszállító kiválasztása Kiemelt

Csurgó Város Önkormányzata pályázat keretében támogatást nyert szociális célú tüzelőanyag vásárlására, amely keretében a 2019/2020-as fűtési idényre keménylombos tűzifát biztosít a rászorulók részére. A tűzifa beszállítóját felhívás útján kívánja kiválasztani.

A pályázati kiírásban foglalt feltételek:
• tűzifa a fővárosi és a megyei kormányhivatal erdészeti igazgatóságai által nyilvántartott erdőgazdálkodótól vásárolható;
• +/- 5% elfogadott tűréshatár mellett, átlagosan 100 cm hosszú, 5–35 cm átmérőjű tűzifa vásárolható;
• a tűzifa származását az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII. törvény 90. §-a szerint igazolni kell.

Vásárolni kívánt mennyiség: 353 erdei köbméter

Szállítás:
a) összes mennyiség egy telephelyre szállítása - határidő legkésőbb 2019. december 31. (amennyiben közvetlenül a rászoruló címére történő szállítást nem tudja vállalni).
b) adott mennyiségek közvetlenül a megadott címekre történő szállítása - határidő legkésőbb 2020. február 10. (várhatóan kb. 1-3 köbméterenként, közvetlenül a rászorulók címére)

Az árajánlatban az alábbiakat kérjük feltüntetni:
• erdészeti hatóság által nyilvántartásba vett erdőgazdálkodó
• kemény lombos tűzifa fajtája (tölgy, cser, bükk, gyertyán, akác, stb. illetve száraz vagy frissen vágott)
• bruttó eladási ár erdei köbméterenként
• szállítási feltételek, szállítás ára erdei köbméterenként. (Kérjük megadni, hogy a szállítást milyen feltételekkel és költséggel tudja vállalni.)

Az árajánlatokat 2019. december 6-ig a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal hivatal@csurgo.hu e-mail címére, vagy a 8840 Csurgó, Széchenyi tér 2. címre kérjük megküldeni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ajánlatot csak igazoltan erdészeti hatóság által nyilvántartásba vett erdőgazdálkodótól áll módunkban befogadni.
Beszállítóként az összességében legjobb árajánlatot tevő kerül kiválasztásra.

A tűzifa vásárlására és kiadására szerződéses keretek között kerül sor a kapcsolódó pályázati kiírásban és támogatói okiratban foglalt feltételek szerint.
További információért érdeklődjenek a megadott email címen vagy az alábbi telefon számon: 06-82/471-388/158. mellék.

Füstös János sk.
polgármester

Megjelent: 1838 alkalommal