Nyomtatás
2020. február 26., szerda 07:28

Tájékoztatás a szelektív hulladékgyűjtő zsákok átvételéről Kiemelt

Csurgó Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy 2020 februárjának közepétől a városban megszűnt a József Attila utcában, a Kert utcában, az Erkel Ferenc utcában és a Szabadság téren található szelektív hulladékgyűjtő szigeteken a fém-, a műanyag-, és papírhulladék gyűjtése.

A Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Közszolgáltató) a város ingatlanjai túlnyomó többségének részére (a társasházak kivételével) biztosítja a zsákos szelektív hulladékgyűjtés lehetőségét. A fém-, a műanyag-, és a papírhulladékot a lakosság a Közszolgáltató által díjmentesen biztosított műanyag zsákokban (sárga/kék) gyűjtheti, a Közszolgáltató pedig kéthetente, az adott ingatlan elől viszi el a szelektíven gyűjtött hulladékot.

Azok a lakosok, akiknek van szerződésük a Közszolgáltatóval, de nem rendelkeznek sárga/kék műanyag zsákkal a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2. I. emelet) 13. számú irodájában ügyfélfogadási időben, térítésmentesen vehetik át a zsákokat.

Kérjük, hogy azok a lakosok, akiknek nincs szerződésük a Közszolgáltatóval, jogszabályi kötelezettségüknek eleget téve haladéktalanul keressék fel a Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatát, és gondoskodjanak a szerződés megkötéséről. Kérjük továbbá a lakosságot, hogy a szelektíven gyűjthető hulladékokat a Közszolgáltató által biztosított zsákba, a háztartási vegyes hulladékot pedig a szürke hulladékgyűjtő edényzetbe helyezzék.

Megjelent: 1903 alkalommal