csurgo kartya mockup

Tudnivalók a Csurgó Városkártyáról

Csurgó Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2017. (VI.30.) önkormányzati rendelete alapján a Csurgón élő, Csurgón dolgozó és Csurgón tanuló személyek számára igénybe vehető szolgáltatása városunknak a Csurgó Városkártya.

A Csurgó Kártya egy Városkártya Csurgó felirattal, Csurgó Város címerével ellátott egyedi azonosító számmal, vonalkóddal rendelkező plasztik kártya, amelyet a kártyabirtokos igénylése alapján az Önkormányzat 2.500 Forint éves kártyadíj megfizetése ellenében állít ki.

A Csurgó Kártya a városkártya birtokos részére biztosítja regisztrált kedvezmény igénybevételét.

A városkártya birtokos a regisztrált kedvezmény igénybevétele érdekében köteles a Csurgó Kártyát az elfogadóhelyen bemutatni.

A Csurgó Kártya kiállítását követően egy évig érvényes. Az érvényességi határidő lejárta után az éves kártyadíj befizetése ellenében, lehetőség van a kártya érvényességének egy évvel való meghosszabbítására.

Csurgó Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Csurgó Kártyáról szóló 11/2015. (IV.30.) önkormányzati rendelet alapján kiadott kártyák 2017. július 31. napjáig érvényesek. Jelen rendelet szerint igényelhető kártyák használatának kezdő időpontja 2017. augusztus 1. napja.

Csurgó Kártya igénylése

A Csurgó Kártyát személyesen a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) vagy elektronikus úton a www.csurgo.hu oldalon keresztül kártyaigénylőlap kitöltésével lehet igényelni.

Az igénylőlap kitöltésével és aláírásával, valamint elektronikus igénylés esetén az igénylőlap elküldésével az igénylő hozzájárul ahhoz, hogy az igénylőlapon megadott személyes adatait a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal kezelje, és arról nyilvántartást vezessen, a Csurgó Kártya felhasználását érintő változásokról, valamint a Csurgó Kártyával igénybe vehető kedvezményekről tájékoztatást kapjon elektronikus úton.

A Csurgón dolgozó személyeknek az igénylőlaphoz csatolniuk kell egy érvényes munkáltatói igazolást. A csurgói iskolákban tanuló személyeknek az igénylőlaphoz csatolniuk kell az érvényes diákigazolvány másolatát vagy iskolalátogatási igazolást.

Elektronikus igénylés esetén:

Elektronikus Csurgó Kártya igénylés esetén a kitöltött igénylőlapot küldje el a varoskartya@csurgo.hu e-mail címre.

Csurgó Városkártya Igénylőlap:

További információk a Csurgó Kártyával kapcsolatban:

0682/471-388 (127-es, vagy 157-es mellékeken)

A Csurgó Kártyák átvétele

A Csurgó Kártyát az arra jogosult személy az igénylőlap beérkezésétől számított 15 napon belül veheti át a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) az éves kártyadíj befizetése ellenében.

A Csurgó Kártya igénylése során, valamint annak kiállítását követően az Önkormányzat jogosult ellenőrizni, hogy az igénylő Csurgó Kártyára jogosult-e. Az ellenőrzést az Önkormányzat eseti jelleggel, illetve évente egyszer végzi el.

Csurgó Kártyák elvesztése, érvényessége

A városkártya birtokosnak a Csurgó Kártya elvesztését, megsemmisülését írásban vagy személyesen be kell jelentenie a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban. Az elveszett, megsemmisült Csurgó Kártya adatait az Önkormányzat törli a nyilvántartásból. Amennyiben a városkártya birtokos új Csurgó Kártyát igényel, az igénylésre a Csurgó Kártya rendeletben foglaltak az irányadók. A városkártya birtokos köteles a Csurgó Kártya kiállításának alapjául szolgáló jogosultság megszűnését 8 napon belül az Önkormányzatnak bejelenteni.
Amennyiben az Önkormányzat a jogosultság megszűnését megállapítja, a Csurgó Kártyát érvényteleníti.

Csurgó Kártya elfogadóhelyek

A Csurgó Kártyával igénybe vehető regisztrált kedvezmény biztosítására a polgármester köt szerződést az elfogadóhellyel, szolgáltatóval.

Az elfogadóhely, ahol a Csurgó Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatást nyújtja, köteles jól látható helyen elhelyezni a „Csurgó Kártya elfogadó hely" feliratot, valamint a Csurgó Kártya emblémáját.

Az Önkormányzat Csurgó város honlapján naprakészen tájékoztatja a városkártya birtokosokat a Csurgó Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások köréről és a szolgáltatások igénybe vétele során érvényesíthető regisztrált kedvezmény mértékéről.

Elfogadóhelyek - Intézmények Kedvezmény mértéke

Sótonyi László Sportcsarnok 20 %
Sportcsarnok Kondicionáló terem 20 %
Műfüves pálya használata 20 %
Csurgó város helyi autóbuszjáratai 20%
Városi Uszoda 50 %
Csokonai Vitéz Mihály Emlékhely és Kulturális Központ 50 %

Csokonai Közösségi Ház (saját rendezvények) 100 %
Városi Könyvtár 100 %
Városi Múzeum 100 %
Történelmi Park (saját rendezvények) 100 %
Gyékényesi Poszeidon Panzió mellett működő teniszpálya, strandröplabdapálya és homokfocipálya használata 100 %

További tervezett elfogadóhelyek

Református Gimnázium Nagykönyvtára
Éttermek
Szálláshelyek
Cukrászdák
Környék látnivalóiból

Események

Nincsenek események

Eseménynaptár

Előző hónap Május 2021 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 17 1 2
week 18 3 4 5 6 7 8 9
week 19 10 11 12 13 14 15 16
week 20 17 18 19 20 21 22 23
week 21 24 25 26 27 28 29 30
week 22 31

Időjárás

Unknown

6°C

Csurgó

Unknown

Páratartalom: 62%

Szél: 3.22 km/h

  • 24 Márc 2016

    Tiszta 9°C 0°C

  • 25 Márc 2016

    Részben felhős 12°C 4°C