csurgo kartya mockup

Változások 2022.07.01-től!

 

 • Bővült a Csurgó Kártyával igénybe vehető szolgáltatások és kedvezmények köre, melyekről bővebben lentebb tájékozódhat. (pl. szabadulószoba, Yettel mobiltelefon előfizetés)
 • A Csurgó Kártya éves kártyadíja 5000 Ft-ra módosult. 

Csurgó Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2017. (VI.30.) önkormányzati rendelete alapján a Csurgón élő, Csurgón dolgozó és Csurgón tanuló személyek számára igénybe vehető szolgáltatása városunknak a Csurgó Városkártya.

A Csurgó Kártya egy Városkártya Csurgó felirattal, Csurgó Város címerével ellátott egyedi azonosító számmal, vonalkóddal rendelkező plasztik kártya, amelyet a kártyabirtokos igénylése alapján az Önkormányzat 5.000 Forint éves kártyadíj megfizetése ellenében állít ki.

A Csurgó Kártya a városkártya birtokos részére biztosítja regisztrált kedvezmény igénybevételét.

A városkártya birtokos a regisztrált kedvezmény igénybevétele érdekében köteles a Csurgó Kártyát az elfogadóhelyen bemutatni.

A Csurgó Kártya kiállítását követően egy évig érvényes. Az érvényességi határidő lejárta után az éves kártyadíj befizetése ellenében, lehetőség van a kártya érvényességének egy évvel való meghosszabbítására.

Csurgó Kártya igénylése

A Csurgó Kártyát személyesen a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) vagy elektronikus úton a www.csurgo.hu oldalon keresztül kártyaigénylőlap kitöltésével lehet igényelni.

Az igénylőlap kitöltésével és aláírásával, valamint elektronikus igénylés esetén az igénylőlap elküldésével az igénylő hozzájárul ahhoz, hogy az igénylőlapon megadott személyes adatait a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal kezelje, és arról nyilvántartást vezessen, a Csurgó Kártya felhasználását érintő változásokról, valamint a Csurgó Kártyával igénybe vehető kedvezményekről tájékoztatást kapjon elektronikus úton.

A Csurgón dolgozó személyeknek az igénylőlaphoz csatolniuk kell egy érvényes munkáltatói igazolást. A csurgói iskolákban tanuló személyeknek az igénylőlaphoz csatolniuk kell az érvényes diákigazolvány másolatát vagy iskolalátogatási igazolást.

Elektronikus igénylés esetén:

Elektronikus Csurgó Kártya igénylés esetén a kitöltött igénylőlapot küldje el avaroskartya@csurgo.hu e-mail címre.

Csurgó Városkártya Igénylőlap:

Csurgó Városkártya Igénylőlap

További információk a Csurgó Kártyával kapcsolatban:

0682/471-388 (127-es, vagy 157-es mellékeken)

A Csurgó Kártyák átvétele

A Csurgó Kártyát az arra jogosult személy az igénylőlap beérkezésétől számított 15 napon belül veheti át a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) az éves kártyadíj befizetése ellenében.

A Csurgó Kártya igénylése során, valamint annak kiállítását követően az Önkormányzat jogosult ellenőrizni, hogy az igénylő Csurgó Kártyára jogosult-e. Az ellenőrzést az Önkormányzat eseti jelleggel, illetve évente egyszer végzi el.

Csurgó Kártyák elvesztése, érvényessége

A városkártya birtokosnak a Csurgó Kártya elvesztését, megsemmisülését írásban vagy személyesen be kell jelentenie a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban. Az elveszett, megsemmisült Csurgó Kártya adatait az Önkormányzat törli a nyilvántartásból. Amennyiben a városkártya birtokos új Csurgó Kártyát igényel, az igénylésre a Csurgó Kártya rendeletben foglaltak az irányadók. A városkártya birtokos köteles a Csurgó Kártya kiállításának alapjául szolgáló jogosultság megszűnését 8 napon belül az Önkormányzatnak bejelenteni.
Amennyiben az Önkormányzat a jogosultság megszűnését megállapítja, a Csurgó Kártyát érvényteleníti.

Csurgó Kártya elfogadóhelyek

A Csurgó Kártyával igénybe vehető regisztrált kedvezmény biztosítására a polgármester köt szerződést az elfogadóhellyel, szolgáltatóval.

Az elfogadóhely, ahol a Csurgó Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatást nyújtja, köteles jól látható helyen elhelyezni a „Csurgó Kártya elfogadó hely" feliratot, valamint a Csurgó Kártya emblémáját.

Az Önkormányzat Csurgó város honlapján naprakészen tájékoztatja a városkártya birtokosokat a Csurgó Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások köréről és a szolgáltatások igénybe vétele során érvényesíthető regisztrált kedvezmény mértékéről.

Elfogadóhelyek, intézmények és a kedvezmény mértéke

 • Sótonyi László Sportcsarnok 20 %
 • Sportcsarnok Kondicionáló terem 20 %
 • Műfüves pálya használata 20 %
 • Csurgó város helyi autóbuszjáratai 20%
 • Városi Uszoda 50 %
 • Csokonai Vitéz Mihály Emlékhely és Kulturális Központ 50 %
 • Csokonai Közösségi Ház (saját rendezvények) 100 %
 • Városi Könyvtár 100 %
 • Helytörténeti Gyűjtemény (Városi Múzeum) - állandó kiállítások 100 %
 • Helytörténeti Gyűjtemény - időszaki kiállítások 50 %
 • Helytörténeti Gyűjtemény – szabadulószoba 20%
 • Történelmi Park (saját rendezvények) 100 %
 • Gyékényesi Poszeidon Panzió mellett működő teniszpálya, strandröplabdapálya és homokfocipálya használata 100 %
 • Yettel mobiltelefon előfizetés – csatlakozás Csurgó Város Önkormányzata dolgozói tarifacsomagjához

A Yettel tarifacsomaghoz való csatlakozás feltételeiről az alábbi szórólapon tájékozódhat bővebben:

szórólap page 0001

 

További tervezett elfogadóhelyek

Református Gimnázium Nagykönyvtára
Éttermek
Szálláshelyek
Cukrászdák
Környék látnivalóiból

Események

Szo szept. 24 @ 2:00PM - 10:00PM
Középkori Vásár

Eseménynaptár

Előző hónap Október 2022 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 39 1 2
week 40 3 4 5 6 7 8 9
week 41 10 11 12 13 14 15 16
week 42 17 18 19 20 21 22 23
week 43 24 25 26 27 28 29 30
week 44 31

Időjárás

Unknown

6°C

Csurgó

Unknown

Páratartalom: 62%

Szél: 3.22 km/h

 • 24 Márc 2016

  Tiszta 9°C 0°C

 • 25 Márc 2016

  Részben felhős 12°C 4°C