térség kártya

Tudnivalók a Csurgó Térsége Partner Kártyáról

Csurgó Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2017. (VI.30.) önkormányzati rendelete 2019. március 2-től hatályos módosítása kiterjesztette a kedvezmények igénybevételének lehetőségét azzal, hogy a Csurgó Kártya mintájára bevezette a Csurgó Térsége Partner Kártyát (a továbbiakban: Partner Kártya).

A Partner Kártya a Csurgói Járáshoz tartozó minden település számára elérhető szolgáltatás, amely által a jövőben a járáshoz tarozó településeken állandó lakó vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek kedvezményhez jutása is biztosított. A szolgáltatáshoz csatlakozó önkormányzatoknak a kedvezmény bevezetéséhez a Partner Kártyáról szóló helyi rendelet megalkotása, valamint háromoldalú együttműködési megállapodás kötése szükséges Csurgó Város Önkormányzatával és az elfogadóhellyel.

A Partner Kártya egy Csurgó Térsége felirattal és Csurgó címerével ellátott, a hátoldalán egy Csurgói kistérség emblémával és egy egyedi azonosító számmal, vonalkóddal rendelkező plasztik kártya, amelyet a kártyabirtokos igénylése alapján Csurgó Város Önkormányzata 2.500 Ft éves kártyadíj megfizetése ellenében állít ki.

A Partner Kártya kártyabirtokos részére biztosítja regisztrált kedvezmény igénybevételét.

A partnerkártya-birtokos a regisztrált kedvezmény igénybevétele érdekében köteles a Partner Kártyát az elfogadóhelyen bemutatni.

A Partner Kártya kiállítását követően egy évig érvényes. Az érvényességi idő lejárta után az éves kártyadíj újbóli befizetése ellenében lehetőség van a kártya érvényességének egy évvel való meghosszabbítására.

Partner Kártya igénylése

Partner Kártyát személyesen, ügyfélfogadási időben a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) vagy elektronikus úton a www.csurgo.hu oldalon keresztül kártyaigénylőlap kitöltésével lehet igényelni.

Az igénylőlap kitöltésével és aláírásával, valamint elektronikus igénylés esetén az igénylőlap elküldésével az igénylő hozzájárul ahhoz, hogy az igénylőlapon megadott személyes adatait a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal kezelje, és arról nyilvántartást vezessen, a Partner Kártya felhasználását érintő változásokról, valamint a Partner Kártyával igénybe vehető kedvezményekről tájékoztatást kapjon elektronikus úton.

A személyes igénylés során szükséges bemutatni a személyazonosító igazolványt és lakcímkártyát vagy az igénylőlaphoz csatolni azok másolatát.

Elektronikus igénylés esetén:

A kitöltött igénylőlapot a személyi igazolvány és lakcímkártya másolatával küldje el a varoskartya@csurgo.hu e-mail címre.

Partner Kártya Igénylőlap:

További információk a Partner Kártyával kapcsolatban:

0682/471-388 (157-es, vagy 158-as mellékeken)

A Partner Kártyák átvétele

A Partner Kártyát az arra jogosult személy az igénylőlap beérkezésétől számított 15 napon belül veheti át a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) az éves kártyadíj befizetése ellenében.

A Partner Kártya igénylése során, valamint annak kiállítását követően az Önkormányzat jogosult ellenőrizni, hogy az igénylő Partner Kártyára jogosult-e. Az ellenőrzést az Önkormányzat eseti jelleggel, illetve évente egyszer végzi el.

Partner Kártyák elvesztése, érvényessége

A kártyabirtokosnak a Partner Kártya elvesztését, megsemmisülését írásban vagy személyesen be kell jelentenie a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban. Az elveszett, megsemmisült Partner Kártya adatait az Önkormányzat törli a nyilvántartásból. Amennyiben a kártyabirtokos új Partner Kártyát igényel, az igénylésre a fenti rendeletben foglaltak az irányadók. A kártyabirtokos köteles a Partner Kártya kiállításának alapjául szolgáló jogosultság megszűnését 8 napon belül az Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalnak bejelenteni. Amennyiben az Önkormányzat a jogosultság megszűnését megállapítja, a Partner Kártyát érvényteleníti.

Partner Kártya elfogadóhely:         Kedvezmény mértéke:
Csurgó Városi Uszoda                                 50%

A Partner Kártyával igénybe vehető regisztrált kedvezmény biztosítására a Csurgói Járáshoz tartozó település polgármestere köt háromoldalú megállapodást Csurgó Város polgármesterével és az elfogadóhellyel.

Az elfogadóhely, ahol a Partner Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatást nyújtja, köteles jól látható helyen elhelyezni a „Csurgó Térsége Partner Kártya elfogadó hely" feliratot, valamint a Partner Kártya emblémáját.

Az Önkormányzat Csurgó város honlapján naprakészen tájékoztatja a kártyabirtokosokat a Partner Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásokról és a regisztrált kedvezmény mértékéről.

Események

Nincsenek események

Eseménynaptár

Előző hónap Május 2021 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 17 1 2
week 18 3 4 5 6 7 8 9
week 19 10 11 12 13 14 15 16
week 20 17 18 19 20 21 22 23
week 21 24 25 26 27 28 29 30
week 22 31

Időjárás

Unknown

6°C

Csurgó

Unknown

Páratartalom: 62%

Szél: 3.22 km/h

  • 24 Márc 2016

    Tiszta 9°C 0°C

  • 25 Márc 2016

    Részben felhős 12°C 4°C