csurgo kartya mockup

Tudnivalók a Csurgó Városkártyáról

Csurgó Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2017. (VI.30.) önkormányzati rendelete alapján a Csurgón élő, Csurgón dolgozó és Csurgón tanuló személyek számára igénybe vehető szolgáltatása városunknak a Csurgó Városkártya.

A Csurgó Kártya egy Városkártya Csurgó felirattal, Csurgó Város címerével ellátott egyedi azonosító számmal, vonalkóddal rendelkező plasztik kártya, amelyet a kártyabirtokos igénylése alapján az Önkormányzat 2.500 Forint éves kártyadíj megfizetése ellenében állít ki.

A Csurgó Kártya a városkártya birtokos részére biztosítja regisztrált kedvezmény igénybevételét.

A városkártya birtokos a regisztrált kedvezmény igénybevétele érdekében köteles a Csurgó Kártyát az elfogadóhelyen bemutatni.

A Csurgó Kártya kiállítását követően egy évig érvényes. Az érvényességi határidő lejárta után az éves kártyadíj befizetése ellenében, lehetőség van a kártya érvényességének egy évvel való meghosszabbítására.

Csurgó Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Csurgó Kártyáról szóló 11/2015. (IV.30.) önkormányzati rendelet alapján kiadott kártyák 2017. július 31. napjáig érvényesek. Jelen rendelet szerint igényelhető kártyák használatának kezdő időpontja 2017. augusztus 1. napja.

Csurgó Kártya igénylése

A Csurgó Kártyát személyesen a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) vagy elektronikus úton a www.csurgo.hu oldalon keresztül kártyaigénylőlap kitöltésével lehet igényelni.

Az igénylőlap kitöltésével és aláírásával, valamint elektronikus igénylés esetén az igénylőlap elküldésével az igénylő hozzájárul ahhoz, hogy az igénylőlapon megadott személyes adatait a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal kezelje, és arról nyilvántartást vezessen, a Csurgó Kártya felhasználását érintő változásokról, valamint a Csurgó Kártyával igénybe vehető kedvezményekről tájékoztatást kapjon elektronikus úton.

A Csurgón dolgozó személyeknek az igénylőlaphoz csatolniuk kell egy érvényes munkáltatói igazolást. A csurgói iskolákban tanuló személyeknek az igénylőlaphoz csatolniuk kell az érvényes diákigazolvány másolatát vagy iskolalátogatási igazolást.

Elektronikus igénylés esetén:

Elektronikus Csurgó Kártya igénylés esetén a kitöltött igénylőlapot küldje el a varoskartya@csurgo.hu e-mail címre.

Csurgó Városkártya Igénylőlap:

További információk a Csurgó Kártyával kapcsolatban:

0682/471-388 (127-es, vagy 157-es mellékeken)

A Csurgó Kártyák átvétele

A Csurgó Kártyát az arra jogosult személy az igénylőlap beérkezésétől számított 15 napon belül veheti át a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) az éves kártyadíj befizetése ellenében.

A Csurgó Kártya igénylése során, valamint annak kiállítását követően az Önkormányzat jogosult ellenőrizni, hogy az igénylő Csurgó Kártyára jogosult-e. Az ellenőrzést az Önkormányzat eseti jelleggel, illetve évente egyszer végzi el.

Csurgó Kártyák elvesztése, érvényessége

A városkártya birtokosnak a Csurgó Kártya elvesztését, megsemmisülését írásban vagy személyesen be kell jelentenie a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban. Az elveszett, megsemmisült Csurgó Kártya adatait az Önkormányzat törli a nyilvántartásból. Amennyiben a városkártya birtokos új Csurgó Kártyát igényel, az igénylésre a Csurgó Kártya rendeletben foglaltak az irányadók. A városkártya birtokos köteles a Csurgó Kártya kiállításának alapjául szolgáló jogosultság megszűnését 8 napon belül az Önkormányzatnak bejelenteni.
Amennyiben az Önkormányzat a jogosultság megszűnését megállapítja, a Csurgó Kártyát érvényteleníti.

Csurgó Kártya elfogadóhelyek

A Csurgó Kártyával igénybe vehető regisztrált kedvezmény biztosítására a polgármester köt szerződést az elfogadóhellyel, szolgáltatóval.

Az elfogadóhely, ahol a Csurgó Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatást nyújtja, köteles jól látható helyen elhelyezni a „Csurgó Kártya elfogadó hely" feliratot, valamint a Csurgó Kártya emblémáját.

Az Önkormányzat Csurgó város honlapján naprakészen tájékoztatja a városkártya birtokosokat a Csurgó Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások köréről és a szolgáltatások igénybe vétele során érvényesíthető regisztrált kedvezmény mértékéről.

Elfogadóhelyek - Intézmények Kedvezmény mértéke

Sótonyi László Sportcsarnok 20 %
Sportcsarnok Kondicionáló terem 20 %
Műfüves pálya használata 20 %
Csurgó város helyi autóbuszjáratai 20%
Városi Uszoda 50 %
Csokonai Vitéz Mihály Emlékhely és Kulturális Központ 50 %

Csokonai Közösségi Ház (saját rendezvények) 100 %
Városi Könyvtár 100 %
Városi Múzeum 100 %
Történelmi Park (saját rendezvények) 100 %
Gyékényesi Poszeidon Panzió mellett működő teniszpálya, strandröplabdapálya és homokfocipálya használata 100 %

További tervezett elfogadóhelyek

Református Gimnázium Nagykönyvtára
Éttermek
Szálláshelyek
Cukrászdák
Környék látnivalóiból

Események

Sze jún. 29 @10:00AM - 11:00PM
Lakossági fórum

Eseménynaptár

Előző hónap Július 2022 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 26 1 2 3
week 27 4 5 6 7 8 9 10
week 28 11 12 13 14 15 16 17
week 29 18 19 20 21 22 23 24
week 30 25 26 27 28 29 30 31

Időjárás

Unknown

6°C

Csurgó

Unknown

Páratartalom: 62%

Szél: 3.22 km/h

  • 24 Márc 2016

    Tiszta 9°C 0°C

  • 25 Márc 2016

    Részben felhős 12°C 4°C