térség kártya

Tudnivalók a Csurgó Térsége Partner Kártyáról

Változás 2022.07.01-től! A Partner Kártya éves kártyadíja 5000 Ft-ra módosult.

Csurgó Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2017. (VI.30.) önkormányzati rendelete 2019. március 2-től hatályos módosítása kiterjesztette a kedvezmények igénybevételének lehetőségét azzal, hogy a Csurgó Kártya mintájára bevezette a Csurgó Térsége Partner Kártyát (a továbbiakban: Partner Kártya).

A Partner Kártya a Csurgói Járáshoz tartozó minden település számára elérhető szolgáltatás, amely által a járáshoz tartozó településeken állandó lakó vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek kedvezményhez jutása is biztosított. A szolgáltatáshoz csatlakozó önkormányzatoknak a kedvezmény bevezetéséhez a Partner Kártyáról szóló helyi rendelet megalkotása, valamint háromoldalú együttműködési megállapodás kötése szükséges Csurgó Város Önkormányzatával és az elfogadóhellyel.

A Partner Kártya egy Csurgó Térsége felirattal és Csurgó címerével ellátott, a hátoldalán egy Csurgói kistérség emblémával és egy egyedi azonosító számmal, vonalkóddal rendelkező plasztik kártya, amelyet a kártyabirtokos igénylése alapján Csurgó Város Önkormányzata 5000 Ft éves kártyadíj megfizetése ellenében állít ki.

A Partner Kártya a kártyabirtokos részére biztosítja regisztrált kedvezmény igénybevételét.

A partnerkártya-birtokos a regisztrált kedvezmény igénybevétele érdekében köteles a Partner Kártyát az elfogadóhelyen bemutatni.

A Partner Kártya kiállítását követően egy évig érvényes. Az érvényességi idő lejárta után az éves kártyadíj újbóli befizetése ellenében lehetőség van a kártya érvényességének egy évvel való meghosszabbítására.

Partner Kártya igénylése

Partner Kártyát személyesen, ügyfélfogadási időben a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) vagy elektronikus úton a www.csurgo.hu oldalon keresztül kártyaigénylőlap kitöltésével lehet igényelni.

Az igénylőlap kitöltésével és aláírásával, valamint elektronikus igénylés esetén az igénylőlap elküldésével az igénylő hozzájárul ahhoz, hogy az igénylőlapon megadott személyes adatait a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal kezelje, és arról nyilvántartást vezessen, a Partner Kártya felhasználását érintő változásokról, valamint a Partner Kártyával igénybe vehető kedvezményekről tájékoztatást kapjon elektronikus úton.

A személyes igénylés során szükséges bemutatni a személyazonosító igazolványt és lakcímkártyát vagy az igénylőlaphoz csatolni azok másolatát.

Elektronikus igénylés esetén:

A kitöltött igénylőlapot a személyi igazolvány és lakcímkártya másolatával küldje el a varoskartya@csurgo.hu e-mail címre.

Partner Kártya Igénylőlap:

Csurgó Térsége Partner Kártya Igénylőlap

További információk a Partner Kártyával kapcsolatban:

0682/471-388 (157-es, vagy 158-as mellékeken)

A Partner Kártyák átvétele

A Partner Kártyát az arra jogosult személy az igénylőlap beérkezésétől számított 15 napon belül veheti át a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban (8840 Csurgó, Széchenyi tér 2.) az éves kártyadíj befizetése ellenében.

A Partner Kártya igénylése során, valamint annak kiállítását követően az Önkormányzat jogosult ellenőrizni, hogy az igénylő Partner Kártyára jogosult-e. Az ellenőrzést az Önkormányzat eseti jelleggel, illetve évente egyszer végzi el.

Partner Kártyák elvesztése, érvényessége

A kártyabirtokosnak a Partner Kártya elvesztését, megsemmisülését írásban vagy személyesen be kell jelentenie a Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalban. Az elveszett, megsemmisült Partner Kártya adatait az Önkormányzat törli a nyilvántartásból. Amennyiben a kártyabirtokos új Partner Kártyát igényel, az igénylésre a fenti rendeletben foglaltak az irányadók. A kártyabirtokos köteles a Partner Kártya kiállításának alapjául szolgáló jogosultság megszűnését 8 napon belül az Csurgói Közös Önkormányzati Hivatalnak bejelenteni. Amennyiben az Önkormányzat a jogosultság megszűnését megállapítja, a Partner Kártyát érvényteleníti.

Partner Kártya elfogadóhely:         Kedvezmény mértéke:
Csurgó Városi Uszoda                                 50%

A Partner Kártyával igénybe vehető regisztrált kedvezmény biztosítására a Csurgói Járáshoz tartozó település polgármestere köt háromoldalú megállapodást Csurgó Város polgármesterével és az elfogadóhellyel.

Az elfogadóhely, ahol a Partner Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatást nyújtja, köteles jól látható helyen elhelyezni a „Csurgó Térsége Partner Kártya elfogadó hely" feliratot, valamint a Partner Kártya emblémáját.

Az Önkormányzat Csurgó város honlapján naprakészen tájékoztatja a kártyabirtokosokat a Partner Kártyával kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásokról és a regisztrált kedvezmény mértékéről.

Események

K máj. 28 @ 5:00PM - 06:00PM
Pedagógusnap
P máj. 31 @11:00AM - 11:00PM
XVIII. Csuszafesztivál
Szo jún. 01 @11:00AM - 11:00PM
XVIII. Csuszafesztivál

Eseménynaptár

Előző hónap Június 2024 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 22 1 2
week 23 3 4 5 6 7 8 9
week 24 10 11 12 13 14 15 16
week 25 17 18 19 20 21 22 23
week 26 24 25 26 27 28 29 30

Időjárás

Unknown

6°C

Csurgó

Unknown

Páratartalom: 62%

Szél: 3.22 km/h

  • 24 Márc 2016

    Tiszta 9°C 0°C

  • 25 Márc 2016

    Részben felhős 12°C 4°C